NARAVA...

 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI

KANJONING V BOVCU

Kanjoning oziroma soteskanje, je brez dvoma ena najbolj vznemirljivih in adrenalinskih aktivnosti v Bovcu. Številni pritoki reke Soče, so izklesali globoke soteske s kristalno čisto vodo. Preizkusite številne skoke in naravne tobogane, ki jih je voda izklesala v živo skalo skozi tisočletja. Si upate?

RAFTING NA REKI SOČI

Ste pripravljeni na spust po brzicah ene najlepših rek na svetu? Z svojo smaragdno barvo in osupljivo okoliško pokrajino, je reka Soča pravi raj za rafting. Zagotovljeno edinstvena izkušnja, ki jo lahko doživi skoraj vsakdo. Radi poudarjamo, da je potovanje pomembnejše od cilja in to potovanje, je zagotovo nekaj, kar ne boste nikoli pozabili.

ŠOLA KAJAKA

Kajakaštvo je šport, pri katerem boste reko Sočo še bolj občutili. Bovec je idealen kraj za prve kajakaške zavesljaje, saj reka Soča ponuja odseke različnih težavnosti, tako za začetnike, kot za izkušene kajakaše. S pomočjo naših učiteljev kajaka, boste hitro premagali začetni strah in osvojili osnovne tehnike zavesljajev.

KAJ PRAVIJO STRANKE NA TRIPADVISORJU

“With a good sense of humor and perfect rafting knowledge, our guide Alan showed us the beauty of the river.
It was a great adventure.” 

 

—  Thomas

JAMARSTVO V BOVCU

Raziščite svet pod Bovcem. Osupljive naravne kraške jame, je skozi milijone let izoblikovala voda. V Bovcu se nahaja nekaj najglobjih in najlepših  jamskih sistemov na svetu, ki pa so dostopni le s vodnikom in primerno opremo. Ste jih pripravljeni odkriti?

ZIPLINE V BOVCU

Najbližja stvar letenju in edinstven način da si ogledate enega najlepših kanjonov v dolini Soče. Največji zipline park v Evropi čaka na vas. Z desetimi jeklenicami v skupni dolžini več kot 4 km in oddaljenostjo od tal do 150 m, bo ta zipline izlet lahko najbolj adrenalinska stvar, ki ste jo kadarkoli počeli, ali pa sproščujoča aktivnost s izjemnim razgledom nad dolino.

IZPOSOJA KOLES

Pri nas si lahko izposodite gorsko kolo in raziščete številne steze po dolini Soče. Dolina Soče je pravi kolesarski raj, saj ponuja ogromno steza različnih težavnostnih stopenj, prav tako pa imate možnost uporabe žičnice Kanin, ki vas popelje na vrh gore. Od tam vas čaka najdaljši in eden najlepših kolesarskih spustov vse do Bovca.

 

IZLETI PO DOLINI SOČE

ODKRIJTE...

...dolino Soče in Triglavski narodni park na naših vodenih izletih.

BLOG

Nature's Ways - Eco Outdoor Agency & Shop - Bovec, Slovenia

Natures Ways d.o.o.

info@econaturesways.com

+386 31 200 651

+386 41 510 405

© 2019 by Nature's Ways

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle